Menu
Your Cart

Over MyUkkie


Mijn verhaal

Als toekomstige ouder wil je graag de beste producten voor jouw kleine in huis halen. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om als werkende ouder naast je werk alle producten te vergelijken en hoeveel tijd het kost om alles bij elkaar te zoeken. Het is kostbare tijd die ik persoonlijk liever had besteed aan het genieten van mijn zwangerschap. Naar mijn mening moest dit makkelijker kunnen en om deze reden ben ik My Ukkie gestart. Mijn doel is om met behulp van de baby boxen ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van jouw zwangerschap en dat jouw kleine zich straks comfortabel voelt


Met zorg uitgezocht en gecontroleerd

Elk product is met zorg uitgezocht door mijzelf en met een klein beetje hulp van mijn ukkie gecontroleerd. ‘Met zorg uitgezocht’ wil zeggen dat ik jullie als gezin de beste producten wil leveren, maar tegelijkertijd ook de zorg wil dragen voor ons bestaan en de natuur. Daarom hebben alle stoffen een hoog absorberend vermogen en zijn de producten van My Ukkie OEKO TEX en/of GOTS gecertificeerd. De prachtige producten en boxen liggen nog niet in de winkel en zijn alleen verkrijgbaar op de website van My Ukkie.


Uitgebreid assortiment

Op de website van My Ukkie vind je kwalitatief hoge producten van bekende merken, zoals Difrax, Naïf en Pampers. Daarnaast breid ik binnenkort mijn eigen My Ukkie lijn uit!

Deze lijn bestaat nu uit hydrofiele doeken, washandjes, monddoekjes en kleding. 


Kernwaarden

Persoonlijk

Gemak

Kwaliteit

Zorgvuldig

Liefdevol

Ontzorgen

Beschermend

Duurzaam


Verzending

Wij versturen binnen Nederland en België, maar in overleg versturen we ook met veel liefde naar andere landen. 

 

Contact

Heb je vragen of een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op.

Binnen 2 uur heb je een antwoord!