Menu
Your Cart

BOX

Ontdek het gemak en maak kennis met de mooie babyproducten van My Ukkie

Ontvang alle basisbenodigdheden, van hydrofiele doeken tot aan spenenborstels, voor jouw kleine in één van de baby boxen. 

Ontdek het gemak van de Baby starters box XLMy Ukkie weet als geen ander dat het bij elkaar zoeken van alle basisproducten voor de komst van jouw kleine veel tijd kost. Kostbare tijd die je eigenlijk wilt besteden aan het genieten van jouw zwangerschap. Met behulp van de Baby starters box XL ontzorg..
€ 418,00
Excl. BTW:€ 345,45
Babybox - Zelf samenstellen
Nieuw
De baby uitzetMyUkkie weet als geen ander dat het bij elkaar zoeken van alle basisproducten voor de komst van jouw kleine veel tijd kost. Kostbare tijd die je eigenlijk wilt besteden aan het genieten van jouw zwangerschap. Met behulp van de complete baby uitzet ontzorg ik jou door een box te leveren..
€ 0,01
Excl. BTW:€ 0,01
Merk: MyUkkie
Alles wat je nodig hebt voor alledaagse verzorging voor jouw kleintje.Samengesteld met 100% natuurlijke producten van top kwaliteit. Wij bieden de beste producten aan voor een onbezorgde alledaagse verzorging van jouw kleintje.Bekende merken, zoals aan Naïf, Difrax en Pamper..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Ontdek het gemak van de Baby box L voor de komst van een broertje of zusjeWanneer je een broertje of zusje op komst hebt, is de kans groot dat je nog een aantal producten in de kast hebt liggen. Om deze reden heb ik de Baby box L samengesteld. Deze box zit bomvol met zorgvuldig gekozen basisproduct..
€ 214,99
Excl. BTW:€ 177,68
Ontdek het gemak van de Baby box M voor de komst van een broertje of zusjeWanneer je een broertje of zusje op komst hebt, is de kans groot dat je nog een aantal producten in de kast hebt liggen. Om deze reden heb ik de Baby box M samengesteld. Deze box zit bomvol met zorgvuldig gekozen textiel. Je k..
€ 135,00
Excl. BTW:€ 111,57
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5